Vrijwilligers


Vrijwilligerswerk? Voor sommige mensen een vanzelfsprekendheid. Een vrijwilliger bij de Kruimelschaar geeft vrijwillig, maar niet vrijblijvend hulp. Anderen willen het best doen, maar hebben het idee te druk te zijn. Toch kunt u mogelijk bij de Kruimelschaar wel aan de slag, bijvoorbeeld twee uur per week.

In gezamenlijk overleg wordt afgesproken hoeveel tijd u aan het vrijwilligerswerk wilt besteden. Het is daarbij aan u om aan te geven wat u wel en niet wilt doen.

Gedurende de tijd dat u als vrijwilliger voor een van onze diensten bent ingeschakeld bent u bij ons WA-verzekerd. Wordt er gebruik gemaakt van uw auto dan worden de verreden kilometers aan u vergoed en is een collectieve ongevallen- en aanvullende casco verzekering van kracht.

Voor sommige afdelingen zoals intensieve/terminale zorg thuis of in het hospice en bij rouwbegeleiding wordt externe scholing en training gegeven.

Hebt u interesse ? Wilt u zich als vrijwilliger inzetten? Kom dan eens, geheel vrijblijvend met ons praten. Wij maken graag een afspraak met u. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer: 06-10135980.